Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφίες από την Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα «Αναζητώντας την Αλήθεια και το Μέτρο στον Ψηφιακό Κόσμο» - 7 Φεβρ 2018 - Από το neaflorina

Διαδραστική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψάχνοντας την αλήθεια και το μέτρο στον ψηφιακό κόσμο», διοργάνωσε η Ομάδα Πρεσβευτών Φλώρινας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, στην οποία συμμετέχουν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της ΔΔΕ Φλώρινας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Φλώρινας.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές και στη διάρκεια της παρουσιάστηκαν με διαδραστικό τρόπο και με την ενεργό συμμετοχή μαθητών και μαθητριώ, θέματα που αφορούν στις διαδικτυακές συνήθειες των παιδιών, την εξαπάτηση μέσω διαδικτύου, τις παρακινδυνευμένες συμπεριφορές των εφήβων, το θετικό περιεχόμενο και τον εθισμό στο διαδίκτυο.
Επίσης, παρουσιάστηκε το έργο της μαθήτριας του Γυμνασίου Αμμοχωρίου Σταυρούλας Λεωνίδου, το οποίο διακρίθηκε στον φετινό Διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, καθώς και τα έργα των υπόλοιπων σχολείων που συμμετείχαν.
Στο video μιλούν η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη, η εκπαιδευτικός και υποδιευθύντρια του Γυμνασίου Αμυνταίου, Λεμονιά Μπούτσκου, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας Ιωάννης Αρβανιτάκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: