Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο


logo_sepf_url.jpg
Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) σε συνεργασία με το Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή, 27 και 28 Απριλίου 2017, το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://digifest-flo.blogspot.gr) υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα, διοργανώτρια πόλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Στη διήμερη εκδήλωση παρουσιάστηκαν Νέες Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαίδευση (Εκπαιδευτική Ρομποτική, Συστήματα Raspberry Pi3, Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα, Ψηφιακή Αφήγηση) και δόθηκε η δυνατότητα σε 240 περίπου μαθητές από 13 σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας να εκθέσουν και να παρουσιάσουν τα ψηφιακά τους έργα.

Ως Σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την μετακίνηση των μαθητών και το Δήμο Φλώρινας για τον έντυπο εξοπλισμό, την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας για τη φιλοξενία που μας πρόσφερε, καθώς και τις φοιτήτριες του Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας για την εθελοντική τους προσφορά και υποστήριξη.

Να ευχαριστήσουμε, επίσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, το Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Φλώρινας για την τεχνική του υποστήριξη, καθώς και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που καθοδήγησαν τους μαθητές σε αυτό το δημιουργικό τους εγχείρημα.

Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, αξίζουν όλοι οι μαθητές τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τα πρωτότυπα έργα που δημιούργησαν, ενώ παράλληλα εντυπωσίασαν για μία ακόμα φορά με τις παρουσιάσεις τους. Ευχαριστούμε!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΦ



Δεν υπάρχουν σχόλια: