Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Από Saferinternet.gr: ενημέρωση για την κεντρική συνεδριακή ημερίδα εν όψει της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, 11/2/2014

Αγαπητοί συνδρομητές του e-newsletter μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με Υγεία!
Έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες των εκδηλώσεων για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2014, που φέτος θα εορταστεί την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014.
Γι' αυτή την ημέρα, η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, ως μοναδικός επίσημος διοργανωτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στην Ελλάδα, συνδιοργανώνει με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" ειδική συνεδριακή ημερίδα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δημόκριτου, στην Αγία Παρασκευή Αττικής.
Αυτή τη χρονιά το συνέδριο θα δώσει βήμα στα παιδιά και τους νέους - από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο -, για να μας πουν πώς μπορούμε να κάνουμε το Διαδίκτυο έναν καλύτερο τόπο για όλους μας μέσα από πολλά διασκεδαστικά δρώμενα, τα οποία θα αναδειχθούν εκείνη την ημέρα. Επίσης, σημαντικές ερωτήσεις θα τεθούν προς εξέχοντες οργανισμούς και εταιρίες του χώρου του Διαδικτύου.
Βρίσκετε το πρόγραμμα του συνεδρίου στη διεύθυνση :
http://www.saferinternet.gr/index.php?parentobjId=Page157&objId=Category328&childobjid=Category328.
Αν είστε σίγουρος/η ότι θα μπορέσετε να παρευρεθείτε, τότε μπορείτε να κάνετε εγγραφή για το συνέδριο στη διεύθυνση http://sid2014.eventbrite.com/. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες 116
θέσεις για το ευρύ κοινό.
Θα σας αναμένουμε με χαρά στις 11 Φεβρουαρίου 2014.
Με εκτίμηση,
Δρ. Βερόνικα Σαμαρά
Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και Επικεφαλής της Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: