Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Επίσημη Πιστοποίηση Moodle! 2ος κύκλος μαθημάτων!

WIDE Services

Επίσημη Πιστοποίηση Moodle! Moodle Certification
MoodleBar

Το MCCC (Moodle Cource Creator Certificate) είναι ο ΜΟΝΟΣ επίσημα αναγνωρισμένος τρόπος πιστοποίησης χρηστών, από την εταιρεία-δημιουργό του Moodle, Moodle Pty Ltd.

Το πρόγραμμα και το εκπαιδευτικό υλικό της πιστοποίησης έχει σχεδιαστεί από την κοινότητα του Moodle στo moodle.org και υποστηρίζεται από το παγκοσμίας εμβέλειας δίκτυο των πιστοποιημένων Moodle Partners, ο μοναδικός εκ των οποίων στην Ελλάδα είναι η εταιρεία WIDE Services.

Ο κάτοχος της πιστοποίησης MCCC θα μπορεί να: «Επιδεικνύει τις ικανότητές του στη χρήση του Moodle για να σχεδιάζει, να δημιουργεί, να παραδίδει, και να διαχειρίζεται ηλεκτρονικά μαθήματα».

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων στέφθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος ξεκινά την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, ενώ η προθεσμία για τις εγγραφές ολοκληρώνεται την Δευτέρα 27 Μαΐου 2013.
Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται online μέσω του Moodle. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 8 εβδομάδες κατά τις οποίες θα πρέπει να έχετε τελειώσει τις εργασίες που θα σας αναθέσει ο μέντοράς σας προκειμένου να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας. Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά, ενώ υποστηρικτικό υλικό είναι διαθέσιμο και στα Αγγλικά. Στο τέλος των μαθημάτων, θα κληθείτε να δώσετε μία online εξέταση στο Moodle.org προκειμένου να αποκτήσετε την πιστοποίησή σας.
Το κόστος για το MCCC είναι 330 ευρώ και καλύπτει: εγγραφή, υποστήριξη από μέντορα-αξιολογητή και τις τελικές εξετάσεις για το πιστοποιητικό. Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή paypal.

Μην το σκέφτεστε! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.moodlebar.com και επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να βάλετε το όνομά σας στην Παγκόσμια Βάση Δεδομένων με τους χρήστες που έχουν λάβει το επίσημο πιστοποιητικό Moodle Course Creator Certificate (MCCC).


Υπεύθυνος Προγράμματος
Αράπογλου Γιάννης, CEO & Co-Founder - Moodle Mentor/Assessor WIDE Services


WIDE Services

Moodle Partner
Κρήτης 34, Ν. Χαλκηδόνα
Τηλ: 210 4223330
Fax: 211 0121603
www.wideservices.gr

Moodle Partner


Θα θέλατε να αλλάξετε την συνδρομή σας στη σελίδα; Change your subscription
Θέλετε να μην λάβετε ξανά παρόμοιο email από την WIDE Services; Safe Unsubscribe
Αυτό το email περιλαμβάνει εικόνες. Αν δεν μπορείτε να τις δείτε, δείτε το στο browser σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: